Algemene voorwaarden

 1. Ondernemingsgegevens

Lingerie Anne Saterdag BA
BE0877 483 576

Markt 31 bus 5
1840 londerzeel

052/30.23.69
saterdaganne@skynet.be

 1. PRIJZEN 

Alle prijzen vermeld in de webshop zijn inclusief 21% BTW. Verzendingskosten worden bij het afhandelen van de aankoop verrekend indien van toepassing. Voor bestellingen boven de 50 € worden geen verzendingskosten in rekening gebracht. Nu met de CORONA crisis is de verzending gratis.

Verzending via Bpost aan huis kost 5,70€
Verzending naar een afhaalpunt kost 4,70€  

 1. RETOUR

Binnen de 10 dagen & enkel in de winkel.

De klant heeft het recht af te zien van zijn aankoop zonder betaling van kosten. De goederen moeten binnen de 10 dagen na afhandelen van de koop teruggebracht worden in de winkel.

Als aan alle voorwaarden wordt voldaan zullen wij de goederen terugnemen en het geld terugstorten. De artikelen moeten in de originele en onbeschadigde verpakking teruggebracht worden met het aankoopbewijs. Wij aanvaarden GEEN GOEDEREN DIE :

 • in solden of met korting werden aangekocht
 • geuren van parfums of andere geuren bevatten
 • stuk, beschadigd, bevuild of gebruikt zijn (ook bij vermoeden van…)
 • geen shop-etiket meer hebben
 • die werden bewerkt op maat van de klant
 • gezien hun aard niet kunnen worden teruggenomen
 1. BETALING 

Betaling geschiedt via onze betaalpartner Mollie. De betaling van de goederen die je wenst aan te kopen, de winkelmand, gebeurt aan het einde van de transactie. Na het ingeven van al de gevraagde informatie en het aanmaken van je account op onze site zal je tijdens het afronden van je bestelling doorgestuurd worden naar onze partner die de betaling zal regelen. We bieden je de mogelijkheid om met je bankkaart de betaling uit te voeren. De bestelde goederen blijven eigendom van Lingerie Anne Saterdag tot wanneer de betaling is geschied en de levering is gebeurd. Vanaf dan is de klant volledig aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen.

 1. KLACHTEN

Klachten of tekortkomingen bij levering van welke aard ook dienen onmiddellijk gemeld te worden via e-mail saterdaganne@skynet.be . Als wij niet onmiddellijk op de hoogte worden gebracht vervalt elk recht op een rechtzetting of compensatie.

 1. PRIVACY

Wij zullen in geen geval jouw gegevens ter beschikking stellen van derden, of informatie verkopen aan derden.

 1. CONTACTEER ONS

052/30.23.69
saterdaganne@skynet.be